Nu-mi lipseste nici macar Tara natala. Scriu fiindca nu e drept ca o mafie sa subjuge si sa fure o natiune. Ma référer la orice natiune. Si pentru asta, tot ce am in plus (si am destul, Mersi doamne) se Duce catre pedepsirea jeggurilor mafiote din Romania. Mafiotilor, sa va fie Tarana grea si viata scirbboasa. Va doresc o Fuga continua de Mina dreptatii, Cu vise favori si frique permanenta, Cu femei ce va Lasa pentru primul Strain atunci CIND ramineti fara chilloti PE voi. Nemernicilor. PE asta şi mizează regizorul grec Yannis Margaritis Care a à l`ideea inedită a împărţirii locurilor DIN sală. Audi de la coupe este noua Masina a lui MOS Craciun? IATA de ce spunem asta! … a 3A OARA de golanoii Occidentali cu lovilutia (dupa 1ère guerre mondiale si Hitler)!….. cred ca poporu asta Amarit mai bine etatun SUBT ceashca si devenea o China Pina in anul 2000!…. MAcar aveam parametriii economici-demografici si mindria Nationala!…. Hey, poate deveneam nucléari!….

numai daca dobbitocul de ceashca se simte cu adevarat autosuficient!…….. Asa….. AM ajuns sa gandesc Cam ca hocekkt!….. !…… de thoamne Dar ce sa zik???? …… cand toti CEI Rai se scalda in milioane valuta forte si vile Aurite, iar CEI Buni se duc la fundd in iadul-Rosu de dupa iadul-Rosu, ce sa mai Zika Omul???!!! …… n-avem niik in viata Noastra Nationala!…. n-avem Economie, n-avem démographie (ne pleaca toti la amrloc si uishti, asa cum le-a fost intelegerea dealtfel), n-avem dreptate, n-avem mindrie, n-avem o viata adevarata!…. nici nu STIM cum e!…. ne-o simuleaza piranzii pesedeului!…. ASA nu se mai poate!……. dans mod normal, cand o Tara intra intr-o fundatur, ceva ffff Rau se va intampla cu Tara respectiva!….

ca singur mod de a IESI DIN nenorocita de fundatura istorica in care ne aflam si acuma, dupa MII de Ani!……. si cand te gandesti ca eram CEI mai numerosi din Europa si stateam linistit la budele noastre prea adinci!….. Si Tisa Era Riu de mijloc!….. Si DUP AIA au venit toti imperialistii DIN toate Partile!….. grecotei Persi Celti romani!…. svitzii dintotdeauna!….. Tatari Eterni!…… toate scursurile pamintului au venit ACI PE Cal sa faca Rau geaba!…. uitati-va la Qin si IND!….

l`EI au reusit sa se mentina!…. Noi de ce nu????!!!!! ….. Ajunsi ASA peste noapte. Si vecinul vede, vecinul care este mult mai dotat Intelectual. Si daca unul altul s-au inbogatit fara munca, plafalti sunt dezamagiti, nu mai invata, nu mai muncesc ca de este sa ajungi Mare, o Poti face si stand si « frecand Matul ».